Nieuwe President voor Hyundai Motor Netherlands

Youngshin Cho is gestart als President van Hyundai Motor Netherlands (HMNL). Hij volgt JP Lee op die recent terugkeerde naar Korea. Youngshin Cho was hiervoor President van Hyundai Motor Tsjechië, een functie die hij sinds september 2022 vervulde.

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Hyundai Motor Company in Europa en Korea brengt Youngshin Cho veel kennis en ervaring met zich mee op het gebied van product, planning, pricing, sales & marketing. Hij was ook betrokken bij de overgang van Hyundai Motor Netherlands van privé-importeur tot officieel fabrieksimporteur in 2014.

Hyundai laat zien een echte voorloper te zijn op het gebied van elektrisch rijden, met onder andere de volledig elektrische IONIQ 5 en IONIQ 6. Binnenkort verschijnt de nieuwe KONA Electric op de Nederlandse markt. Youngshin Cho kijkt er naar uit: ‘Hyundai heeft volop kansen om het succes van de afgelopen jaren te vervolgen: om met het huidige en aankomende productaanbod elektrisch rijden nog verder op de kaart te zetten en om de ambitie van Smart Mobility Solution Provider waar te maken, waarbij Nederland van strategisch belang is.’

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties