Hyundai nodigt zijn klanten uit voor de jaarlijkse Winterinspectie

Het is een traditie die inmiddels al bijna 20 jaar plaatsvindt: de Hyundai Winterinspectie. Deze vindt dit jaar op vrijdag 10 en zaterdag 11 november plaats. Hyundai-rijders kunnen dan zonder afspraak bij de Nederlandse Hyundai-dealers terecht om hun auto te laten controleren op wintergevoelige componenten. De Hyundai Winterinspectie is geheel gratis, maar Hyundai vraagt de rijders wel een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren voor een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Hyundai Winterinspectie naar Vogelbescherming Nederland.

Meer dan 100.000 Hyundai-rijders ontvangen een uitnodiging voor de Hyundai Winterinspectie. Deze inspectie wordt gehouden op vrijdag 10 november (van 09.00-17.00 uur) en op zaterdag 11 november (van 09.00-13.00 uur). Hyundai-klanten kunnen op die twee dagen – zonder afspraak – langskomen bij de Hyundai-dealer voor een gratis controle van hun auto op maar liefst 18 wintergevoelige punten. Na de keuring ontvangt de Hyundai-rijder een uitgebreide rapportage. De klant weet dan meteen of zijn of haar auto klaar is voor de winter.

De Hyundai Winterinspectie is uniek in ons land en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm succes. Duizenden Hyundai-rijders bezoeken de inspectie voor een kosteloze controle van hun auto. Zij waarderen de geruststellende gedachte dat hun auto, indien goedgekeurd, volledig winterklaar is. Ook dit jaar hoeven de berijders zich tijdens de controle van hun Hyundai niet te vervelen. Voor de inwendige mens is er erwtensoep en warme chocolademelk en er zijn mooie prijzen te winnen.

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij tijdens de Winterinspectie zelf bij hun Hyundai-dealer controleren of zij een prijs hebben gewonnen. Behalve op de hoofdprijs – een nieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van € 19.695 – maken de Hyundai-rijders met hun unieke wincode kans op onder meer een e-bike, een Samsung TCL QLED-tv, een iRobot Roomba Combo-robotstofzuiger, een Samsung Galaxy Tab A8 of een Philips Airfryer. In totaal zijn er maar liefst ruim 20.000 prijzen te winnen.

Tijdens de Hyundai Winterinspectie staat het hele Hyundai-team bij de dealer klaar om de auto’s van bezoekende Hyundai-rijders op een groot aantal wintergevoelige punten te controleren. De vakkundige monteurs controleren de auto’s aan de hand van een uitgebreide inspectielijst en attenderen klanten indien nodig op eventuele zwakke punten. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder een inspectierapport. Wanneer blijkt dat vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, dan kunnen Hyundai-rijders direct profiteren van speciale aanbiedingen. Deze gelden uitsluitend op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2023 en zolang de voorraad strekt. Ook berijders die een Hyundai als leaseauto hebben, zijn van harte welkom bij de Winterinspectie.

De inspectie is natuurlijk gratis, maar traditiegetrouw wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Vogelbescherming Nederland. Deze natuurbeschermingsorganisatie bestaat sinds 1899 en is in Nederland de organisatie voor de bescherming van alle wilde vogels en hun leefgebieden. Dankzij gerichte beschermingsprogramma's, intensieve samenwerkingen, duidelijke voorlichting en effectieve campagnes zijn in het verleden veel successen geboekt. Zoals de terugkeer van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en de kerkuil in het Nederlandse landschap.

Net als Hyundai-auto’s hebben ook vogels bescherming nodig. Voorbeeld is het winterkoninkje. Als het kouder wordt kan het winterkoninkje, net als vele andere soorten vogels, wel wat hulp gebruiken bij het vinden van eten om in topconditie te blijven. Daarom ontvangt elke bezoeker van de Hyundai Winterinspectie als presentje een vogelvoederhuisje. Tuinvogels als het winterkoninkje verbruiken het hele jaar door veel energie. In de winter om zich op temperatuur te houden, in het voorjaar om eieren te leggen en de jongen groot te brengen. In de herfst bouwen ze reserves op voor de winter. Winterkoninkjes kunnen dus het hele jaar bijgevoerd worden.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties