Jaarlijkse Hyundai Winterinspectie - anders dan anders - de hele maand november en december 2020

Hyundai-rijders zijn de hele maand november en december van harte welkom bij de Hyundai-dealer voor de GRATIS winterinspectie van hun auto. Dit is anders dan anders. Normaal maken Hyundai-dealers daar een tweedaags feest van, maar dit jaar – in verband met corona – moet het anders voor de veiligheid van de klanten. Hyundai-rijders kunnen nu uitsluitend op afspraak langskomen. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder het inspectierapport en weet hij of zij direct of de auto klaar is voor de winter.

Frans Ruijter, Manager Parts & Accessoires bij Hyundai Motor Nederland: ‘Het moet dit jaar helaas anders. Daarom hebben we de soep nu bijvoorbeeld op een ludieke wijze in de mailing verwerkt. Dus de klanten krijgen de soep vooraf. Wat blijft is natuurlijk het goede doel, dit jaar is dat Stichting Opkikker. En ook het jaarlijkse cadeau dat onze klanten na afloop van de inspectie ontvangen. Leuke extra is dat in november de nagelnieuwe Hyundai i20 in de showrooms te bewonderen is.’

Mocht na de winterinspectie onverhoopt vervanging van onderdelen of reparatie nodig zijn, dan heeft de Hyundai-dealer ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Stichting Opkikker

De winterinspectie is gratis, toch vraagt Hyundai de deelnemers aan de winterinspectie – zoals elk jaar – € 2,50 te doneren voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie dit jaar gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren een onvergetelijke dag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Hyundai kijkt er weer naar uit om namens de Hyundai-rijders een mooie bijdrage te kunnen doen.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties