Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november staan - als vanouds - de deuren van de Hyundai-dealers weer open voor de jaarlijkse Winterinspectie

Het kan weer en we doen het weer! Vrijdag 5 en zaterdag 6 november staan – als vanouds – de deuren weer wagenwijd open bij de Hyundai-dealers om de Hyundai-rijders hartelijk te ontvangen voor de GRATIS winterinspectiecheck van hun auto. Hyundai-klanten kunnen die twee dagen – zonder afspraak – langskomen. Belangrijk is dat zij vooraf de geldende coronamaatregelen voor evenementen checken. Na afloop weet men direct of zijn/haar Hyundai klaar is voor de winter.

Frans Ruijter, Manager Parts & Accessoires bij Hyundai Motor Nederland: ‘Deze Winterinspectie-dagen zijn uitgegroeid tot een feestje voor onze klanten én voor ons. We hebben het vorig jaar helaas moeten missen, maar het kan weer! De erwtensoep en warme chocolademelk staan klaar en er is wat meer tijd om even rustig met elkaar te praten. Natuurlijk laten we ook de nieuwste modellen zien en beantwoorden wij graag alle vragen die leven bij onze klanten over elektrisch rijden. Het goede doel, dat altijd aan de Hyundai Winterinspectie is gekoppeld, is dit jaar de Maarten van der Weijden Foundation. Er zijn mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een gloednieuwe Hyundai i10, en uiteraard ontvangt elke klant na de inspectie een hartstikke leuk presentje. Dat zijn en blijven vaste elementen.’

Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan heeft de Hyundai-dealer ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Maarten van der Weijden Foundation

De inspectie is natuurlijk gratis, maar – zoals elk jaar – wordt er een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar de Maarten van der Weijden Foundation, waarvan elke gedoneerde euro rechtstreeks naar kankeronderzoek gaat. De opbrengst van de Hyundai Winterinspectie wordt volledig gewijd aan het opsporen en behandelen van botverlies van kinderen met kanker.

Bovendien kans op mooie prijzen

Hyundai-rijders ontvangen per post of via de mail een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij de Hyundai-dealer controleren of zij een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Met dit jaar als hoofdprijs weer een gloednieuwe Hyundai i10.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties