Hyundai Winterinspectie 2021: hartverwarmende donatie aan Maarten van der Weijden Foundation

De jaarlijkse Hyundai Winterinspectie is wederom zeer succesvol verlopen: de 75 Hyundai-dealers in Nederland openden in het eerste weekend van november de deuren voor Hyundai-rijders om hun auto te laten checken en winterklaar te laten maken. Ook dit jaar werden deze dagen goed bezocht, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Tijdens de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie is het voor de Hyundai-rijders een mooie traditie om bij het bezoek een donatie achter te laten voor het goede doel.

Het goede doel dit jaar was de Maarten van der Weijden Foundation en dan specifiek een project gericht op het helpen voorkomen van botverlies bij kinderkanker. Tijdens de Hyundai Winterinspectie doneerden de Hyundai-rijders een bedrag van maar liefst € 29.196,45!

De Maarten van der Weijden Foundation draait op 60 vaste vrijwilligers die zich inzetten met hun eigen ervaring en expertise. Op het moment dat er events worden georganiseerd, kan de Foundation rekenen op een grote groep van zo’n 500 inzetbare vrijwilligers.

Namens de Foundation nam Linda Seij, vrijwilliger, ervaringsdeskundige en auteur van het boek “We gaan het zien”, de cheque met het donatiebedrag in ontvangst van Rob Knop, voorzitter van de Hyundai After Sales Dealervereniging, en Frans Ruijter, Manager Parts & Accessoires bij Hyundai Motor Nederland. Linda Seij weet als geen ander wat de impact van kanker is, ook op lange termijn, en was geraakt door deze mooie donatie die het leven van zieke kinderen – en zeker de effecten op lange termijn bij deze kinderen – aanzienlijk verbeteren kan.

Maarten van der Weijden.

Het project dat botverlies bij kinderkanker moet helpen voorkomen, is begroot op in totaal € 119.882. Met deze Winterinspectie-donatie geven de Hyundai-rijders en de Hyundai-dealers een enorme boost aan het bedrag dat nog nodig is om de financiering van dit project rond te krijgen. De Maarten van der Weijden Foundation is er dankbaar voor: ‘Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen zo gul gegeven hebben voor dit project. Voor ons een mooie stimulans om met extra energie de financiering van dit project mogelijk te maken!’

Fotografie: Linda Seij (links) neemt de dankbaar de cheque van € 29.196,45 in ontvangst van Rob Knop (midden) en Frans Ruijter van de Hyundai-organisatie.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties