Hyundai nodigt zijn klanten uit voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie

  • Hyundai Winterinspectie op vrijdag 9 en zaterdag 10 november
  • Het goede doel: Stichting Semmy
  • Hyundai-rijders maken kans op mooie prijzen

Meer dan 100.000 Hyundai-rijders ontvangen vanaf vrijdag 2 november een uitnodiging voor de Hyundai Winterinspectie. Deze inspectie wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 november. Hyundai-klanten kunnen die twee dagen – zonder afspraak – langskomen bij de Hyundai Erkend Reparateur voor een GRATIS controle van hun auto op maar liefst 15 wintergevoelige punten. Na de keuring ontvangt de Hyundai-rijder een uitgebreide rapportage. Op die manier weet de klant dan meteen of de auto klaar is voor de winter.

De Hyundai Winterinspectie is uitgegroeid tot een fenomeen. Vele duizenden Hyundai-rijders komen op deze inspectie af voor een gratis controle van de auto. Ook de geruststellende gedachte dat de auto – mits goedgekeurd – volledig klaar is om de gure winter te doorstaan spreekt de berijders erg aan. Dat de Hyundai Erkend Reparateur daarnaast zorgt voor erwtensoep en warme chocolademelk voor de geduldig wachtenden wordt zeer gewaardeerd.

Het goede doel: Stichting Semmy

Hyundai-klanten kunnen bovendien mooie prijzen winnen. Na afloop ontvangen de Hyundai-rijders ook een cadeau. Dit jaar is dat een praktische Hyundai-rugtas. De Hyundai Erkend Reparateur vraagt hiervoor slechts € 2,50. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Semmy, die de donatie gebruikt voor verder onderzoek naar hersenstamkanker bij zeer jonge kinderen.

Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan heeft de Hyundai Erkend Reparateur ook nog een aantal interessante aanbiedingen voor de klant in petto, zoals accu’s, ruitenwissers en banden.

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij de Hyundai Erkend Reparateur controleren of zij een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Naast de hoofdprijs – twee elektrische fietsen plus fietsendrager én montage – kunnen er televisies, koffiemachines, E-readers en vele andere prijzen worden gewonnen.

Fotografie
De Hyundai Winterinspectie 2018 vindt plaats op 9 en 10 november.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties