Eerste Hyundai-dealer van Nederland met EV-showroom speciaal voor elektrische modellen

Hyundai-dealer Wittenberg Utrecht heeft een zogenoemde EV-showroom geopend. Daar kunnen klanten alle elektrische modellen van Hyundai bekijken en komen ze alles te weten over elektrisch rijden.

De EV-showroom is een nieuw en toonaangevend concept dat Hyundai in Nederland en heel Europa gaat doorvoeren. Wittenberg Utrecht is de eerste Hyundai-dealer in Nederland én een van de eersten in Europa die een EV-showroom heeft geopend. De komende jaren introduceert Hyundai steeds meer EV-showrooms.

Alles over elektrisch rijden

Het draait in de Hyundai EV-showroom helemaal om elektrisch rijden. Om te beginnen zijn uiteraard alle elektrische modellen van Hyundai er te zien. In de showroom zijn ook diverse interactieve installaties, zoals beeldschermen die elk een eigen thema van extra uitleg voorzien en vragen van klanten beantwoorden. Zo komen klanten alles te weten over elektrisch rijden, connectiviteit en alles wat daarmee te maken heeft.

In de EV-showroom staat ook een zogenoemde Consulting-tafel, waaraan klanten hun nieuwe elektrische Hyundai virtueel geheel naar eigen wens kunnen configureren en het resultaat kunnen bekijken. Natuurlijk zijn in de EV-showroom ook dealermedewerkers aanwezig die de klanten ontvangen en van de gevraagde informatie voorzien.

Excellent Dealer Award voor Wittenberg

Hyundai-dealer Wittenberg Utrecht is onlangs onderscheiden met de Excellent Dealer Award 2023. Elk jaar beloont de Nederlandse Hyundai-importeur een selecte groep dealers die uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid. Het komende jaar mag Wittenberg Utrecht zich dus Hyundai Excellent Dealer noemen.

‘Wij zijn natuurlijk heel trots dat wij als eerste Nederlandse Hyundai-dealer onze EV-showroom hebben geopend. Hier kunnen wij klanten die specifiek in een elektrisch aangedreven Hyundai zijn geïnteresseerd alle mogelijkheden en voordelen van de auto’s en de techniek van de toekomst laten zien. Met deze showroom kunnen wij het predicaat Hyundai Excellent Dealer extra kracht bijzetten’, vertelt Peter Zwaan van Wittenberg Utrecht enthousiast.

Wittenberg Utrecht is gevestigd aan de Landzigt 30 in Utrecht-De Meern. Hyundai-dealer Wittenberg heeft ook vestigingen in Hilversum en Amersfoort.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties