De deuren bij de Hyundai Erkend Reparateur staan vrijdag 8 en zaterdag 9 november weer wagenwijd open om Hyundai-rijders hartelijk te ontvangen voor de GRATIS Winterinspectie van hun auto. De Hyundai-klanten kunnen die twee dagen – zonder afspraak – langskomen. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder het inspectierapport en weet hij of zij direct of de auto klaar is voor de winter.

De Winterinspectiedagen zijn uitgegroeid tot een feestje voor de klant én voor de Hyundai Erkend Reparateurs. De erwtensoep en warme chocolademelk staan klaar en er is tijd om even rustig met elkaar te praten. Deze keer staan ook alle elektrische Hyundai-modellen opgesteld en beantwoorden de medewerkers graag alle vragen over elektrisch rijden die leven bij de klanten. Het goede doel – dit jaar op herhaling – Stichting ALS Nederland, het winnen van mooie prijzen met als hoofdprijs een gloednieuwe Hyundai i10 en tot slot het cadeautje voor de klanten zijn en blijven vaste elementen. Mocht onverhoopt vervanging of reparatie van onderdelen nodig zijn, dan heeft de Hyundai Erkend Reparateur ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, zoals accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Stichting ALS Nederland

De inspectie is natuurlijk gratis, maar zoals elk jaar wordt er een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van deze Hyundai Winterinspectiedagen gaat dit jaar opnieuw naar Stichting ALS Nederland. Hyundai en de Hyundai-rijders dragen deze stichting een bijzonder warm hart toe en daarom is hier nogmaals voor gekozen. Doelstelling is en blijft echter om elk jaar een ander goed doel te kiezen.

Bovendien kans op mooie prijzen

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing voor deelname aan de Winterinspectiedagen met daarin een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij de Hyundai Erkend Reparateur controleren of zij een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Met dit jaar als hoofdprijs weer een gloednieuwe Hyundai i10. Ook zijn er nu extra eindcijferprijzen toegevoegd voor nog meer winkansen.

Fotografie:
Hyundai-rijders worden uitgenodigd voor de Hyundai Winterinspectiedagen op 8 en 9 november.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties