Hyundai Winterinspectie dit jaar in teken van duurzaamheid

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november (tot 14.00 uur) zijn Hyundai-rijders weer van harte welkom bij hun Hyundai Erkend Reparateur voor de jaarlijkse kosteloze Winterinspectie.

Met het groeiend aantal EV’s is dit een uitgelezen kans om ook de elektrische Hyundai helemaal te laten nakijken om voor de winter goed voorbereid de weg op te gaan.

Hyundai past steeds meer recycling toe in auto’s en werkt daarom wereldwijd intensief samen met de in Katwijk gevestigde natuurbeschermingsorganisatie Healthy Seas. Healthy Seas heeft dit jaar met Hyundai al een aantal grote reinigingsoperaties ondernomen en daarbij veel achtergelaten visnetten opgedoken. Materiaal dat na reiniging wordt verwerkt in onder andere de vloermatten van de elektrische IONIQ 5. Van deze visnetten kan na reiniging ook ECONYL®-garen worden gemaakt, waarvan vervolgens sokken worden gefabriceerd. Daarom is de attentie voor klanten die hun Hyundai aanbieden voor de Winterinspectie twee paar fraaie Hyundai-sokken van ECONYL®.

In de IONIQ 5 liggen vloermatten die gemaakt zijn van door Healthy Seas opgedoken visnetten. Die zijn na reiniging verwerkt tot ECONYL®-garen.

€ 2,50 voor het goede doel

De inspectie is natuurlijk gratis, maar traditiegetrouw wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Healthy Seas, om deze organisatie wereldwijd met haar team van vrijwillige duikers verder te helpen om maritieme ecosystemen te beschermen.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties