Prijswinnaars Hyundai Winterinspectie dolblij met nieuwe Hyundai i20.

De hoofdprijs van de Hyundai Winterinspectie is gewonnen door de familie Drost uit Gorinchem. Dolgelukkig namen zij de sleutels van hun splinternieuwe Hyundai i20 ter waarde van € 17.170,- in ontvangst. Hyundai-dealers door het hele land ontvingen afgelopen maand liefst 13.500 Hyundai-rijders voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Tijdens deze inspectie werden de auto’s van de Hyundai-rijders op een aantal wintergevoelige componenten gecontroleerd. Ook werd er geld opgehaald voor het goede doel en waren er diverse prijzen te winnen.

De familie Drost kon hun geluk niet op. Zij reden tot deze week in een zes jaar oude Hyundai i10 en zijn ook al jaren tevreden klant van Hyundai-dealer Visscher in Gorinchem. ‘Wij konden het haast niet geloven toen wij zagen dat wij de hoofdprijs hadden gewonnen. Wat fantastisch! En we kunnen deze grotere Hyundai echt heel goed gebruiken met twee opgroeiende kinderen. Een prachtige auto! Wij gaan met deze Hyundai i20 vast nog heel veel plezier beleven.’

Winterinspectie Hyundai wederom groot succes
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november inspecteerden de Hyundai-monteurs voor slechts € 2,50 de auto van de Hyundai-rijders op een aantal wintergevoelige componenten. De landelijke opbrengst van deze Hyundai Winterinspectie was maar liefst € 44.824,58 voor het goede doel. Dit jaar Stichting Villa Joep, die het geld zal besteden aan onderzoek dat gericht is op het ontwikkelen van een genezende behandeling van kinderen met neuroblastoom kinderkanker, waarvan de genezingskansen momenteel slechts 30 procent zijn.

De Hyundai-rijders ontvingen deze week een mailing met een zogenoemde Wincode, die hun kans bood op tal van prachtige prijzen. Tot hun grote geluk werd de familie Drost de winnaar van de hoofdprijs, de Hyundai i20.

Fotografie:
De gelukkige winnaars, de familie Drost rond hun gloednieuwe Hyundai i20, de hoofdprijs van de Hyundai Winterinspectie 2016. De sleutels werden overhandigd door Frans Ruijter van Hyundai Nederland en Bart Visscher van het gelijknamige Hyundai-dealerbedrijf uit Gorinchem.

  • Nieuwe Hyundai i20 uitgereikt aan familie Drost bij dealer Visscher uit Gorinchem
  • Hoofdprijs van de Hyundai Winterinspectie 2016
  • Vele andere grote en kleine prijzen uitgereikt

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties