Oranje Spektakel powered by Hyundai op 21 november in Ahoy Rotterdam

Met een solide vijfde plek in de verkoopstatistieken in 2022 is Hyundai een vaste waarde geworden in het Nederlandse autolandschap. Het Zuid-Koreaanse merk biedt mobiliteitsoplossingen voor een breed publiek, waarbij opvalt dat steeds meer verkochte Hyundai’s een vorm van elektrische aandrijving hebben (meer dan 75%). Om de grote schare Hyundai-klanten, fans en geïnteresseerden een mooie voetbalavond te bezorgen, organiseert Hyundai op 21 november aanstaande het Oranje Spektakel powered by Hyundai in Ahoy Rotterdam.

Op maandag 21 november speelt Oranje zijn eerste wedstrijd op het WK voetbal, tegen Senegal. Tijdens het Oranje Spektakel in Ahoy, dat van 15.00 tot 21.00 uur duurt, bekijken 15.000 fans de wedstrijd live op gigantisch grote schermen, treden diverse (inter)nationale artiesten op en zet Hyundai zijn nieuwste held de IONIQ 6 in de spotlights. Hyundai zal daarnaast de laatste technologische snufjes laten zien wat Vehicle-to-Grid en robotica betreft en het publiek zo fan laten worden van Korea.

Er is een mooie line-up van optredens van bekende Nederlandse en Koreaanse artiesten, in samenwerking met de Koreaanse ambassade. Geniet van optredens van onder meer Kris Kross Amsterdam en laat je verrassen door grote internationale artiesten als de Zuid-Koreaanse K-popgroep EVERGLOW en taekwondo-team K-Tigers. Na de wedstrijd wordt de verwachte overwinning van Oranje gevierd met de wereldberoemde dj Nicky Romero.

Belangstellenden kunnen per direct gratis kaarten bestellen voor het Oranje Spektakel powered by Hyundai in Ahoy Rotterdam. Kijk op: www.hyundai.com/nl/over-hyundai/partnerships-en-events/oranje-spektakel.html.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties