Hyundai KONA straalt in oversized kledingkast.

  • In kast van 6,40 bij 5,50 meter op Marktplein hartje Rotterdam
  • Aandachtstrekker van de bovenste plank
  • Hyundai KONA uitgesproken dynamisch: jij rijdt, jij bepaalt

De KONA by Hyundai is een uitgesproken en dynamische nieuwe auto die naar eigen smaak is te personaliseren - van de lakkleur tot en met de stijl van de stiksels in de lederen bekleding. De Hyundai KONA straalt daardoor onder alle omstandigheden en past bij iedere garderobe. Bekijk de officiële video.

Om dit te kunnen aantonen, creëerde Hyundai een enorme kledingkast van 6,40 bij 5,50 meter, liet oversized outfits en schoeisel maken, reed de Hyundai KONA de kast in en positioneerde het reusachtige gevaarte vervolgens midden op het Marktplein hartje Rotterdam.

‘De KONA past bij jou als een kledingstuk en maakt je outfit helemaal compleet: jij rijdt, jij bepaalt’, is de slogan waarmee Hyundai de nieuwe KONA onder de aandacht brengt. ‘In plaats van een gebruikelijke showroom hebben we gebruikgemaakt van een oversized kledingkast. Een aandachtstrekker van de bovenste plank’, stelt Erik Hardick, Director Marketing van Hyundai Nederland. 

Hoe reageerden de voorbijgangers op de Hyundai KONA in de oversized kledingkast? Hyundai TV was erbij en maakte een korte sfeerimpressie.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties