2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai op 13 juni in AFAS Live Amsterdam

K-Pop verovert de wereld en ook Nederland is in de ban van dit razend populaire muziekgenre uit Korea. Op dinsdag 13 juni komen verscheidene nationale en internationale K-Pop-artiesten naar AFAS Live in Amsterdam voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Zij staan garant voor spetterende optredens en de bezoekers van het event maken kans op fantastische prijzen, zoals 3 jaar rijden in een gloednieuwe Hyundai KONA of een LG OLED-tv van 77”. Toegang tot het K-Pop-spektakel in AFAS Live is gratis, op vertoon van een geldig ticket.

Het 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibewordt georganiseerd door de Ambassade van de Republiek Korea in Nederland. Het is de tweede keer dat dit festival wordt gehouden. Vorig jaar vond het evenement eveneens plaats in Amsterdam. Het Transformatorhuis op het complex van de Westergasfabriek vormde toen onder meer het decor voor een van de voorrondes van het K-Pop World Festival. De winnaar vertegenwoordigde Nederland tijdens de finale die vorig jaar november in Korea werd gehouden.

Op dinsdag 13 juni gaan de deuren van AFAS Live open om 17.00 uur en van 19.00-21.00 uur kunnen de bezoekers genieten van optredens van de nationale en internationale K-Pop-artiesten. De line-up ziet er als volgt uit:

Paul Kim

Kim Tae-hyeong, beter bekend als Paul Kim, is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter. Hij is lid van K-Popgroep GOMAK BOYS en maakte in 2014 zijn solodebuut met zijn eerste digitale single Would You Like a Cup of Coffee?.

Mi Sun Hiltermann

Mi Sun Hiltermann is een succesvolle Nederlandse artieste met Zuid-Koreaanse roots. Met haar elektrische viool verwierf zij bekendheid in populaire muziekprogramma’s als Beat the Best, Holland’s Got Talent en Het Orkest van Nederland.

CSR

CSR, voorheen bekend als 05class, is een 7-koppige meidengroep die op 27 juli 2022 debuteerde met het mini-album Sequence: 7272. Opvallend: alle zeven zangeressen – Sua, Sihyeon, Yuna, Seoyeon, Duna, Geumhee en Yeham – zijn geboren in 2005.

Winnaars K-Pop World Festival

JayB Baby & ABM Crew en Sarah zijn de Nederlandse winnaars van het K-Pop World Festival. JayB Baby & ABM Crew staat garant voor spectaculaire show en dans, terwijl Sarah de harten van het publiek steelt met aanstekelijke covers.

Hyundai KONA

Een prominente plek op het podium in AFAS Live zal gereserveerd zijn voor de Hyundai KONA. Deze gloednieuwe compacte SUV verschijnt binnenkort in de showroom. Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de nieuwe KONA (vanaf € 29.995) opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV komt in verschillende versies: als Electric, Hybrid, Mild-Hybrid en als sportieve N Line. Allemaal zitten ze boordevol met de nieuwste technologieën, comfort- en gebruiksfeatures.

Tickets bestellen

Toegang tot AFAS Live op 13 juni is uitsluitend op vertoon van een geldig ticket. Belangstellenden kunnen per direct een gratis ticket bestellen voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Dat kan op deze website: www.hyundai.com/nl/K-Vibe. In totaal zijn er 6.000 toegangskaarten beschikbaar.

AFAS Live

AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall, is een concertzaal en evenementenhal in Amsterdam en bevindt zich aan de ArenA Boulevard nabij de Johan Cruijff ArenA en het station Amsterdam Bijlmer ArenA in Amsterdam-Zuidoost. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 670.000 bezoekers is speciaal ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties