Hyundai blijft veiligheid IONIQ 5 verbeteren met introductie Digital Center Mirror (DCM)

Hyundai blijft de veiligheid van zijn meermaals bekroonde IONIQ 5 verbeteren met de introductie van de Digital Center Mirror (DCM), een digitale binnenspiegel die vanaf nu te bestellen is.

In combinatie met een camera die in de achterspoiler van de auto is gemonteerd, vergroot de Digital Center Mirror het gezichtsveld van de bestuurder aanzienlijk door een onbelemmerd, panoramisch zicht naar achteren op de auto te bieden.

De DCM biedt een horizontale achteruitkijkhoek van ongeveer 20° in de standaard optische modus. Wanneer echter de digitale modus wordt geactiveerd, door simpelweg op een knop aan de onderkant van de binnenspiegel te drukken, neemt de horizontale zichthoek naar achteren toe tot ongeveer 50°. Daardoor krijgt de bestuurder een veel breder gezichtsveld.

‘Digital Mode’ gebruikt de camera in de achterspoiler om een real-time weergave op de binnenspiegel te projecteren waardoor het zicht naar achteren voor de bestuurder onder alle omstandigheden wordt geoptimaliseerd, naast de automatisch dimfunctie.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties