Suzanne Brummel in een KONA Electric naar triatlonwedstrijden

Suzanne Brummel rijdt sinds kort in een Hyundai KONA Electric naar haar triatlonwedstrijden en -trainingen. ‘Een heerlijke auto met genoeg ruimte voor mijn spullen en fietsen.’ De compacte batterij-elektrische SUV is beschikbaar gesteld door Hyundai Motor Nederland, sinds kort de autosponsor van de triatlete die net als Hyundai duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Als triatlete timmert Suzanne hard aan de weg, nadat ze ook als zwemster de nodige successen heeft geboekt. In het seizoen 2014/2015 werd ze Nederlands kampioen in het open water en bij de nationale kampioenschappen in het zwembad stond ze verscheidene keren op het podium. In 2021 startte ze met het trainen voor haar eerste triatlon. Niet zonder succes, want ze won haar eerste triatlonwedstrijd en vertegenwoordigde Nederland op de WK Aquathlon in Spanje waar ze achttiende werd. Dit jaar veroverde ze brons op het EK triatlon AG in Polen en was ze beste dame overall in de Ironman 5150 West-Friesland in Hoorn.

Behalve triatlete is Suzanne Brummel ook ondernemer. Zo geeft ze zwemcursussen en -clinics, is ze actief op het gebied van (online) sportmarketing en schreef ze het boek Zwem. ‘Een boek dat je helpt bij het verbeteren van je zwemtechniek en manieren van trainen’, aldus Suzanne Brummel. ‘Verder vind je er verschillende trainingsoefeningen, trainingsschema’s, do’s en don'ts, tips van pro’s en recepten. Dit boek is als de personal coach die je wegwijs maakt in de zwemsport en die je beter, sneller en efficiënter leert zwemmen.’

De normen en waarden van Suzanne Brummel sluiten naadloos aan op Hyundai’s visie Progress for Humanity. Hyundai loopt wereldwijd voorop op het gebied van geëlektrificeerd rijden en draagt daarmee bij aan schone en duurzame mobiliteit voor iedereen. Dit garandeert een gezonde toekomst voor toekomstige generaties en dat is helemaal in lijn met wat Suzanne Brummel wil uitdragen.

‘Sport is zoveel meer dan bewegen. Het helpt je dagelijks om gelukkiger en energieker in het leven te staan en ook op andere vlakken beter te kunnen presteren. Sport is niet alleen mijn grootste passie, maar ook een ontzettend waardevol hulpmiddel voor de verrijking van het verdere dagelijkse leven. Ik streef naar het hoogst haalbare, maar ik geniet ook nog steeds iedere dag van elke training. Sport moet vooral leuk zijn en dat kan alleen wanneer plezier en presteren hand in hand gaan!’

De KONA Electric die Hyundai beschikbaar stelt aan Suzanne Brummel is een van de modellen uit de groene line-up van Hyundai. De compacte SUV behoort tot de bestverkochte elektrische auto’s van Nederland. Onlangs kreeg de KONA Electric een flinke update – een aangescherpt design, extra veiligheidsvoorzieningen en connectiviteitsfuncties en upgrades op het gebied van comfort en gebruiksgemak – waardoor hij weer helemaal bij de tijd is. Zijn actieradius bedraagt tot wel 484 kilometer (volgens WLTP) op een volle batterij.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties