IONIQ 6 First Edition binnen twee dagen uitverkocht

De belangstelling voor de IONIQ 6 First Edition is groot. Zo groot dat alle 250 voor Nederland beschikbare exemplaren inmiddels zijn gereserveerd. De IONIQ 6 First Edition was sinds 9 november online te reserveren via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai.

Al op de eerste dag van de pre-sale was 80 procent van het gelimiteerde aantal exclusieve introductiemodellen verkocht. Belangstellenden die naast deze speciale versie van de elektrische sedan grepen, konden zich inschrijven voor de wachtlijst om zo alsnog kans te maken op een exemplaar.

De IONIQ 6 First Edition is een zeer exclusieve versie van de nieuwe elektrische Hyundai. Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving heeft een gecombineerd vermogen van 325 pk en 605 Nm aan koppel en staat op 20-inch lichtmetalen matzwarte velgen met 245/40 R20-banden (Pirelli). In deze configuratie bedraagt het rijbereik tot 519 km (volgens WLTP).

Gratis IONITY Premium-laadpakket

De kersverse eigenaren van een IONIQ 6 First Edition profiteren bovendien van allemaal speciale voordelen, zoals een gratis eenjarig abonnement op een IONITY Premium-laadpakket met Charge myHyundai. Opladen met IONITY betekent: profiteren van hoge laadsnelheden en korte laadsessies – met 100% hernieuwbare energie voor emissievrij en CO2-neutraal rijden – bij meer dan 1.700 krachtige IONITY-oplaadpunten langs de belangrijkste Europese snelwegen.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties