Enorme belangstelling voor IONIQ 6 First Edition

De pre-sale van de IONIQ 6 First Edition is vanmorgen om 10.00 uur van start gegaan en de belangstelling voor dit exclusieve introductiemodel is enorm. Het speciale Cl!ck to Buy-platform waarop klanten met hun persoonlijke account een IONIQ 6 First Edition kunnen reserveren, kende een enorme bezoekerspiek. Inmiddels is 80 procent van de 250 voor Nederland beschikbare exemplaren gereserveerd. Als alle introductiemodellen zijn gereserveerd, kan men zich inschrijven voor de wachtlijst en zo alsnog kans maken op een First Edition.

Het is de eerste keer dat Hyundai zijn Cl!ck to Buy-platform inzet voor de pre-sale van een model. Klanten die een IONIQ 6 First Edition bemachtigen zullen niet alleen als een van de eersten in Nederland in een IONIQ 6 rijden, ook kunnen ze ervoor kiezen de auto thuis afgeleverd te krijgen én profiteren van een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket.

De IONIQ 6 is de meest energiezuinige elektrische auto in zijn klasse. Zijn actieradius bedraagt tot 614 kilometer volgens de WLTP-meetcyclus (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure).

Dankzij aerodynamische kenmerken zoals het lage front, de actieve luchtklep aan de voorzijde, de elliptische, op een vleugel geïnspireerde achterspoiler en de optionele slanke digitale zijspiegels heeft de IONIQ 6 het laagste energieverbruik in zijn klasse. Bovendien maakt de toepassing van Hyundai's Electric Global Modular Platform (E‑GMP) ultrasnel opladen (400/800 volt) mogelijk. In slechts 18 minuten is de IONIQ 6 op te laden tot 80 procent van de batterijcapaciteit.

De auto is uitgerust met zeer speciale features – zoals Dual Color Ambient Lighting, Speed Sync Lighting, EV Performance Tune-up en Electric Active Sound Design (e-ASD) – die de elektrische mobiliteitservaring naar een uitzonderlijk hoog niveau tillen.

De IONIQ 6 dankt deze eigenschappen aan zijn vele geavanceerde slimme technologieën en zeer aerodynamische ontwerp. Het gestroomlijnde silhouet met zijn eenvoudige maar vloeiende rondingen biedt een nieuwe typologie voor het EV‑mobiliteitstijdperk.

Binnenkort maakt Hyundai meer details bekend over de line-up van de IONIQ 6 voor de Nederlandse markt.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties