Hyundai realiseert 10.000ste registratie van 2023 al in juni

Deze week werd de 10.000ste Hyundai in Nederland in 2023 geregistreerd; een IONIQ 6 die via Hyundai-dealer Ursem Barten werd afgeleverd. Niet eerder piekte het Koreaanse merk zo vroeg in het jaar al met deze registratiemijlpaal. In voorgaande jaren noteerde Hyundai pas in het laatste kwartaal 10.000 verkopen.

Dhr. Byun koos zeer bewust voor de meest aerodynamische elektrische auto in zijn segment: ‘Ik ben ontzettend blij dat ik de IONIQ 6 mag rijden, een auto die innovatief is met fraaie looks.’

Hyundai is zeer succesvol op het gebied van elektrische auto’s, waarvan de IONIQ 5 en 6 naast de KONA Electric het best verkopen. De IONIQ 6, die eerder al werd uitgeroepen tot World Car of the Year, is de meest energie-efficiënte EV in zijn klasse en heeft een actieradius tot 614 kilometer.

Daarnaast kan de IONIQ 6 ultrasnel laden: slechts 15 minuten laden zorgt voor een extra actieradius tot 351 km. Hyundai introduceert deze zomer de nieuwe KONA Hybrid. Later dit jaar wordt de 100% elektrische variant van de compacte SUV verwacht.

Fotobijschrift: V.l.n.r.: IONIQ 6-rijder Insik Bujin en Pieter Ursem van Hyundai dealer Ursem Barten

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties