Hyundai Motor Nederland maakt winnaars Excellent Dealer Award 2022 bekend.

25 maart 2022 – De winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Award 2022 zijn bekend. Het zijn Autogroep Twente (met vestigingen in de regio Twente), Autogroep Ursem Barten (met vestigingen in de regio Amsterdam en Noord-Holland) en Auto Sturm (met vestigingen in de regio Zeeland). Deze drie dealerbedrijven mogen zich elk een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen.

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd. De drie winnaars ontvangen de onderscheiding omdat ze hebben bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid met de Excellent Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze onderscheiding in de wacht slepen. Het dealerbedrijf moet daarvoor uitblinken in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijzen de winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Award. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Het succes van de kersverse Excellent Dealers kan niet los worden gezien van de wereldwijde successen van Hyundai. Het merk is bezig met een succesvolle transitie naar elektrificatie en hard op weg naar marktleiderschap in de EV-markt.

Foto Autogroep Twente (v.l.n.r.): Ton Geenjaar, Erwin Bolk, Jorrit Holtkamp en JP Lee. Gerben Lesscher ontbreekt op de foto.
Foto Autogroep Ursem Barten (v.l.n.r.): Ton Geenjaar, Riepke Hollander, Jack Schuit, Sandor Peet, Lars Welbers, JP Lee en Pieter Ursem. Dirk Barten ontbreekt op de foto.
Foto Auto Sturm b.v. (v.l.n.r.): Ton Geenjaar, Dennie Sturm, Joris Sturm en JP Lee.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties