Hyundai Motor Nederland maakt winnaars Excellent Dealer Award 2024 bekend

De winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Award 2024 zijn bekend. Het zijn H-Point, Auto Sturm en Broekhuis Hyundai. Deze drie dealerbedrijven mogen zich elk een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen.

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd. De drie winnaars ontvangen de onderscheiding omdat ze hebben bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid met de Excellent Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze onderscheiding in de wacht slepen.

In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijzen de winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Award. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Hyundai is inmiddels niet meer weg te denken uit de top van de automobielindustrie en combineert een breed modellenaanbod met diverse milieuvriendelijke aandrijflijnen. Het succes van deze Hyundai-dealers sluit hier naadloos bij aan.

Fotobijschrift: De uitreiking van de Hyundai Excellent Dealer Awards 2024, met v.l.n.r.: Rick Kennedie en Martijn van Pelt van H-Point, Marc Reijsbergen en Reinier Imminkhuizen van Broekhuis Hyundai, Tjalling Hollander van Hyundai Motor Netherlands, Marlies Melaard en Joris Sturm van Auto Sturm en Jasper Peddemors van Hyundai Motor Netherlands.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties