Nieuwe pr-manager voor Hyundai Motor Nederland

Hyundai Motor Nederland heeft een nieuwe pr-manager: Anne Lobbes (41). Per 1 oktober volgt zij Mike Belinfante op die ruim vijftien jaar werkzaam was als pr-manager van Hyundai Motor Nederland. Belinfante is onlangs benoemd tot Europees pr-manager voor de Chinese autofabrikant MG.

Anne Lobbes werkte ruim zeventien jaar bij Citroën Nederland in diverse functies, waaronder die van pr-manager. Zij brengt een brede pr- en communicatie-ervaring met zich mee en kijkt uit naar deze volgende stap: ‘Ik verheug me erop om bij Hyundai Motor Nederland te beginnen. Hyundai is een mooi en ambitieus merk dat op technologisch gebied veel te bieden heeft. Het is voor mij een geweldige vervolgstap om bij een ander automerk in deze functie mijn internationale communicatie-achtergrond en pr-ervaring te combineren.’

Tot 1 oktober is Jeroen Tas, Directeur Marketing bij Hyundai Motor Nederland, aanspreekpunt voor pers en influencers.

Hyundai is momenteel de groenste autofabrikant ter wereld met diverse milieuvriendelijke aandrijflijnen: waterstof-elektrisch, batterij-elektrisch, (plug-in)hybride en zuinige, efficiënte benzinemotoren.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties