Nieuwe Hyundai Tucson komt er ook in sportieve N Line-uitvoering.

Van de gloednieuwe Hyundai Tucson die in januari 2021 in de showroom arriveert, komt er ook een N Line-uitvoering. Deze extra sportieve versie valt op door zijn krachtige looks, zeer rijke en sportieve uitrusting en dynamische rijkwaliteiten. Met deze eerste teaserfoto’s van de Tucson N Line licht Hyundai alvast een tipje van de sluier op.

Het nieuwe model combineert het futuristische design, het comfort en de geavanceerde connectiviteit van de gloednieuwe Tucson met de onderscheidende en dynamische styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering.

Geïnspireerd op high-performance N-label

Bovendien voegt de Tucson N Line nog meer dynamiek toe aan het toch al sportieve uiterlijk van de nieuwe SUV en krijgt de nieuwkomer diverse onderscheidende designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai.

De nieuwe Tucson is het zevende model binnen het Hyundai-gamma dat een sportieve N Line-uitvoering krijgt. Eerder al kregen de i10, i20, i30, i30 Wagon, i30 Fastback en KONA deze sportieve outfit aangemeten.

De nieuwe Hyundai Tucson in N Line-uitvoering komt in de lente van 2021 naar Nederland. Meer details worden later bekendgemaakt.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties