Memphis Depay schittert samen met fans in Hyundai-film A Matchday in Europe

Voetballers en hun supporters: ze kunnen niet zonder elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om de hechte band tussen de twee te benadrukken en Hyundai’s passie voor het voetbal onder de aandacht te brengen, maakte Hyundai een bijzondere film getiteld A Matchday in Europe. Een van de hoofdrolspelers in dit speciale eerbetoon is Memphis Depay, voetballer van het Nederlands elftal en het door Hyundai gesponsorde Olympique Lyonnais. Bekijk de video.

Behalve Memphis Depay zien we in de film nog tal van andere bekende voetballers voorbijkomen. Al deze spelers zijn actief bij grote Europese voetbalclubs waar Hyundai sponsor van is: AS Roma, Atlético de Madrid, Chelsea FC, Hertha BSC en Olympique Lyonnais.

Official Partner van de FIFA

Maar de liefde van Hyundai voor het voetbal gaat verder: al sinds 1999 is Hyundai als Official Partner verbonden aan de FIFA. De overeenkomst met de Wereldvoetbalbond houdt onder meer in dat Hyundai alle auto’s mag leveren die tijdens grote voetbaltoernooien nodig zijn voor het vervoer van nationale teams, scheidsrechters, vertegenwoordigers van de media, vips, bestuurders en artiesten.

Fans staan centraal in film

De film A Matchday in Europe volgt fans van de vijf partnerclubs van Hyundai tijdens hun reis van en naar een wedstrijd. Waar doorgaans alle aandacht uitgaat naar de voetballers, staan in deze film vooral de fans centraal. Door nauw samen te werken met de vijf voetbalclubs wil Hyundai de voetbalsport nog dichter bij de supporters brengen. Hyundai wil zijn passie voor het voetbal namelijk graag delen en zoveel mogelijk mensen warm maken voor deze sport.

18 bekende voetballers

In totaal zijn 18 bekende spelers in de film te zien. Naast Memphis Depay zijn dat onder anderen de Bosnische voetballer van het jaar Edin Džeko (AS Roma), speler van wereldkampioen Frankrijk Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), aanvoerder van het Belgisch nationale team Eden Hazard (Chelsea FC) en voormalig Feyenoord-speler Salomon Kalou (Hertha BSC).

De andere spelers zijn Javier Pastore, Cengiz Ünder en Bryan Cristante (AS Roma), Stefan Savić en Thomas Lemar (Atlético de Madrid), Olivier Giroud en Willian Borges da Silva (Chelsea FC), Marvin Plattenhardt en Davie Selke (Hertha BSC) en Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndombele en Bertrand Traoré (Olympique Lyonnais).

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties