Krajicek Foundation rijdt 100% elektrisch dankzij Hyundai.

Met 125 Krajicek Playgrounds verspreid over het land en verschillende lokale, regionale en landelijke sportevents voor kinderen uit aandachtswijken, is het Krajicek Team regelmatig op pad. Vanaf nu gebeurt dat 100 % elektrisch, want Hyundai leverde vandaag 5 Hyundai's KONA Electric aan de Krajicek Foundation.

De auto's werden feestelijk in ontvangst genomen bij het hoofdkantoor van Hyundai Nederland in Sassenheim, waarna een uitgebreide toelichting volgde. De 100 % elektrische Hyundai KONA Electric heeft een bereik van 484 kilometer (WLTP), wat ongeveer overeenkomt met de afstand Utrecht-Parijs. Bovendien kan tijdens het rijden energie teruggewonnen worden met het regeneratieve remsysteem, waardoor de accucapaciteit langer op peil blijft.

Met de aflevering van de 5 Hyundai's KONA Electric maakt Hyundai de duurzaamheidsdoelstellingen van de Krajicek Foundation mogelijk.

Over de Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation werd opgericht in 1997 en legt Krajicek Playgrounds aan in samenwerking met gemeenten. Inmiddels zijn er 125 Playgrounds verspreid over 40 gemeenten waar dagelijks 5.625 kinderen sporten en spelen. Samen met zijn partners draagt de Krajicek Foundation bij aan de positieve ontwikkeling van de Nederlandse jeugd en daarmee een sportieve, sociale en verbonden samenleving.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties