Hyundai onthult high-performance N Concept op Autosalon van Parijs.

22 september 2016 - Hyundai toont een eerste glimp van de spectaculaire high-performance N Concept, RN30 genaamd, die op 29 september zijn wereldpremière beleeft op de Autosalon van Parijs. De concept car is geïnspireerd op de autosport en levert passie en plezier op het circuit voor iedereen.

De RN30 is gebaseerd op de nieuwe generatie Hyundai i30 en is geboren als een pure racemachine. De auto is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Hyundai Motorsport (HSMG) en de Performance Development & High Performance Vehicle Division van Hyundai. Het studiemodel kenmerkt zich door zijn doeltreffende aerodynamische design en gespecialiseerde high-performance technologieën die samen voor een enerverende rijervaring zorgen, ook op hoge snelheid.
 
De silhouet van de RN30 is onlosmakelijk verbonden met de strakke en samenhangende lijnen van de nieuwe generatie Hyundai i30, maar is lager en breder voor een betere stabiliteit in bochten en het rijden op hogere snelheid.
 
De high-performance Hyundai N Concept RN30 beleeft op 29 september zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs die van 1 tot en met 16 oktober geopend is voor publiek. Het studiemodel deelt het podium met de nieuwe generatie Hyundai i30 en de nieuwe Hyundai i10.
 
De persconferentie van Hyundai op de Autosalon van Parijs vindt plaats op donderdag 29 september 2016 om 15.15 uur op standnummer 417 in Hal 3. Een livestream van de persconferentie is te volgen via www.hyundai.news/pms2016. De uitzending van de pre-show begint om 15.00 uur.

Eerste blik op spectaculaire concept car Hyundai N Concept RN30
Geïnspireerd op autosport, gebaseerd op nieuwe Hyundai i30
Ontwikkeld in nauwe samenwerking met Hyundai Motorsport (HSMG) en Performance Development & High Performance Vehicle Division

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties

Tags