Hyundai Motor Europe benoemt Dong Woo Choi tot President en CEO

Hyundai Motor heeft de heer Dong Woo Choi benoemd tot President en CEO van het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europe. De heer Dong Woo Choi (Korea, 56 jaar) vervulde verschillende senior rollen bij Hyundai, waaronder meest recent die van Senior Vice President van de European Operations Division bij Hyundai Motor Company in Seoul.

Deze maand begon hij in zijn nieuwe rol, waarmee hij de functie overneemt van voormalig President Hyung Cheong Kim, die nu de leiding heeft over de Global Operations Division op het hoofdkantoor van Hyundai in Seoul.

De heer Dong Woo Choi is verantwoordelijk voor het regionale hoofdkantoor van Hyundai Motor Europe HQ, dat onlangs verbeterd is en met een grotere autonomie beter in kan spelen op marktontwikkelingen en klantbehoeften. Als President en CEO van het hoofdkantoor zal Dong Woo Choi toezicht houden op de Europese bedrijfseenheid. Na een reorganisatie die deze maand van kracht wordt, zijn de verantwoordelijkheden inclusief de Hyundai-productievestigingen van Hyundai Motor Manufacturing Czech in Nošovice, Tsjechië en Hyundai Assan Otomotiv Sanayi in Izmit, Turkije.

President Choi: 'Europa is een van de belangrijkste regio's voor Hyundai geworden, door te anticiperen op en tegemoet te komen aan de behoeften van Europese klanten en zo de afgelopen jaren een consistente groei te realiseren. De operationele infrastructuur in Europa heeft hier een sleutelrol in gespeeld. De nieuwe organisatie wil verdere voordelen brengen door productie toe te voegen aan de verantwoordelijkheden van het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europe. Ik geloof dat Hyundai klaar is voor de uitdagingen en kansen die voor ons liggen en ben enthousiast over de toekomst van ons bedrijf in Europa.'

Hyundai Motor heeft de afgelopen drie jaar een opeenvolgende jaarlijkse groei in Europa gegenereerd. Met de registraties van januari tot en met juni 2018 als de beste resultaten in de eerste helft van de geschiedenis van het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europe, is het bedrijf op weg om het algehele verkooprecord van 2017 te verbreken.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties