Nieuwe Hyundai Santa Fe geeft zich nog meer bloot

Na de eerste plaagfoto hebben wij nu nog meer beelden van de nieuwe Hyundai Santa Fe. Op schetsen van zowel de voor- als de achterzijde is te zien dat de nieuwe SUV veel gelijkenissen vertoont met de Hyundai KONA, de B-SUV van Hyundai. De voorzijde kenmerkt zich door de inmiddels bekende Cascade-grille en koplampen met gescheiden LED-dagrijverlichting.

Nieuwe veiligheidssystemen

Hyundai presenteert een aantal nieuwe passieve- en actieve veiligheidssystemen in de vierde generatie Hyundai Santa Fe. Zoals Rear Occupant Alert, een systeem dat passagiers op de achterbank detecteert en de bestuurder op hun aanwezigheid attendeert bij het uitstappen. Rear Cross-Traffic Collision Warning wordt uitgebreid met een automatische remfunctie.

Autosalon van Genève

Eind februari haalt Hyundai het doek van de SUV. Dat gebeurt aan de vooravond van de Autosalon van Genève (8-18 maart 2018) waar het officiële debuut van de Hyundai Santa Fe gepland staat. Het is alweer de vierde generatie van de Hyundai Santa Fe. Het allereerste exemplaar van deze SUV rolde in 2001 van de band.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties