Uitreiking Excellent Dealer Awards 2020: Herwers Groep is beste Hyundai-dealer van Nederland

Hyundai Motor Nederland heeft de winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Awards 2020 bekendgemaakt. Zeven Hyundai-dealers mogen zich een jaar lang Hyundai Excellent Dealer noemen. De onderscheiding is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd.

De Excellent Dealer Awards zijn een begrip binnen de Hyundai-organisatie. Het is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen. De volgende Hyundai-dealerbedrijven mogen zich een jaar lang Excellent Dealer noemen: Herwers Groep, Autogroep Twente, Dirk Barten, Van der Linden Groep, Peter Ursem, Autobedrijf Bartelen en Autobedrijf Schippers.

Een eervolle vermelding was er voor de Herwers Groep. Van alle Hyundai-dealers noteerde deze dealerorganisatie uit Oost-Nederland over heel 2019 de hoogste score.

Belangrijkste criteria

Voor alle Hyundai-dealers geldt dat de nadruk in het Excellent Dealer Programma op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf ligt. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealers op de volgende criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel Hyundai Excellent Dealer behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

De winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Awards 2020 zijn (v.l.n.r.): Herwers Groep (zie eerdere foto), Autogroep Twente, Dirk Barten, Van der Linden Groep, Peter Ursem, Autobedrijf Bartelen en Autobedrijf Schippers.

De praktijk wijst uit dat een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai-dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties