Vernieuwde Hyundai i10: vanaf 11.695 euro

De vernieuwde Hyundai i10 is niet in prijs gestegen ten opzichte van zijn voorganger. Ook de geheel opgefriste versie van de in 2013 geïntroduceerd tweede generatie staat in de showroom voor 11.695 euro.

De Hyundai i10 2017 kreeg een stevige opfrisbeurt en gaat met een nog jeugdiger, moderner design door het leven. Daarbij is hij nóg completer dan hij al was. Zo is de instapversie i-Drive standaard uitgerust met:

·         een boordcomputer
·         in hoogte verstelbare hoofdsteunen
·         een ruitenwisser met intervalfunctie
·         een in hoogte verstelbaar stuurwiel
·         centrale deurvergrendeling
·         getint glas
·         een start-stopsysteem
·         13 inch stalen wielenBomvol veiligheidsvoorzieningen
Ook wat betreft veiligheid zet de vernieuwde Hyundai i10 de toon. Zo beschikt hij over 6 airbags, antiblokkeer remsysteem, ESP-stabiliteitsprogramma, BAS-remassistent, TMPS (een systeem dat de bandenspanning meet) ISOFIX-bevestigingspunten, het stabiliteitsprogramma VSM en een waarschuwingsindicator voor de veiligheidsgordels.

GRATIS abonnement op TomTom LIVE Services
Bovendien krijg je bij aanschaf van de vernieuwde Hyundai i10 een zevenjarig abonnement op TomTom LIVE Services. Gratis! Het systeem is dus altijd up-to-date, geeft real-time verkeers- en lokale weersinformatie en meldt snelheidscontroles. Nog mooier: de nieuwe Hyundai i10 is de enige auto in zijn klasse waarin Apple CarPlay/Android Auto en TomTom LIVE Services in één enkel infotainmentsysteem zijn geïntegreerd.
 


De populairste Hyundai i10
Van de vorige Hyundai i10 was de i-Motion-uitvoering met afstand het meest verkochte model. En het kan niet anders of de vernieuwde Hyundai i10 i-Motion gaat die populariteit evenaren en waarschijnlijk zelfs overtreffen. Dit volumemodel (12.995 euro – inclusief kosten rijklaar) is namelijk niet alleen 200 euro goedkoper dan zijn voorganger, maar is ook nog eens een keer nog rijker uitgerust met elektrische ramen voor en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Voornaamste uitrusting i-Motion (bovenop i-Drive):
·         elektrisch verstelbare ramen voor
·         centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
·         airconditioning (handmatig)
·         radio CD/MP3-speler met USB en AUX-aansluiting
·         twee luidsprekers voor
·         alarmsysteem (SCM 1)

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties