Hyundai introduceert Hyundai Cl!ck to Buy en maakt het nog eenvoudiger om een nieuwe Hyundai te kopen.

Hyundai introduceert Hyundai Cl!ck to Buy, waarmee het voor klanten nóg eenvoudiger, veiliger en gemakkelijker is om een nieuwe Hyundai te kopen. Klanten kunnen het aankoopproces online doorlopen. Ook is er de mogelijkheid het proces online aan te vangen en offline bij de Hyundai-dealer af te ronden – net wat de klant wenst.

Hyundai Cl!ck to Buy onderstreept de relatie van de klant met de dealer. Klanten kunnen immers altijd contact opnemen met de dealer, ook via Live Chat, voor informatie en ondersteuning. Ze ontvangen van hun dealer sowieso een gepersonaliseerde offerte. Met Hyundai Cl!ck to Buy komt de klant eerder in contact met de dealer – en dat ook eerder in het onlineaankoopproces.

Extra gebruiksgemak voor de klant

In plaats van een Hyundai-dealer te bezoeken, kunnen klanten ook hun huiskamer omtoveren tot een Hyundai-showroom. Ze kunnen hun Hyundai naar wens configureren en een volledig gepersonaliseerde offerte ontvangen. Voor klanten die snel willen rijden is de auto met slechts negen muisklikken te bestellen.

Ontwikkeling van Hyundai Cl!ck to Buy

Hyundai is een pionier op het gebied van onlinedienstverlening. De eerste Hyundai onlinestore ging in 2016 open in het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen vijf jaar heeft Hyundai diverse nieuwe diensten ontwikkeld en in diverse landen getest. Op basis van de kennis en ervaring die Hyundai daarmee heeft opgedaan, lanceerde het vorig jaar Hyundai Cl!ck to Buy in Tsjechië. Nu lanceert het Hyundai Cl!ck to Buy in Nederland en Noorwegen en tegen het eind van dit jaar is het beschikbaar in vijftien landen in Europa.

Hyundai Cl!ck to Buy: vijf eenvoudige stappen

Om het klanten gemakkelijk te maken hun nieuwe Hyundai online te kiezen en te kopen, werkt Hyundai Cl!ck to Buy in vijf eenvoudige stappen.

1. Kies of configureer een Hyundai
Klanten kunnen hun favoriete Hyundai selecteren in de configurator of een auto kiezen uit de beschikbare voorraad.

Het aankoopproces is eenvoudig online te doorlopen. Voor het plaatsen van een bestelling moeten klanten wel met een Hyundai Account inloggen. Met dit account is dat maar één keer nodig. De klant heeft daarna direct toegang tot alle platforms van Hyundai, inclusief Hyundai Bluelink en Charge myHyundai.

2. Selecteer de dealer
De volgende stap is het kiezen van de Hyundai-dealer. Het aantal deelnemende dealers groeit voortdurend en de klant kan zelf zijn favoriete dealer selecteren. Voor directe ondersteuning is Hyundai Cl!ck to Buy via Live Chat gekoppeld aan de Hyundai Online Showroom. Klanten kunnen met hun Hyundai-dealer contact opnemen via chat, telefoon en videobellen. Met de laatste optie kan de dealer ook direct de gewenste auto in hun showroom laten zien. Deze ‘contactloze’ interactie biedt klanten dezelfde ervaring als wanneer ze de dealershowroom persoonlijk bezoeken, met een persoonlijk gesprek en professioneel advies.

3. Selecteer de afleverwijze
De derde stap is de keuze van de manier van aflevering. Klanten kunnen hun nieuwe Hyundai laten afleveren bij de dealer van hun keuze en de auto daar ophalen. Tegen een kleine vergoeding kan de nieuwe Hyundai ook direct aan huis worden afgeleverd.

4. Aanvraag persoonlijke offerte
Als klanten hun contactgegevens hebben ingevuld, kunnen ze met een simpele druk op de knop een offerte aanvragen bij de dealer van hun keuze. De Hyundai-dealer verwerkt de aanvraag en stuurt tijdens kantoortijden binnen twee uur de offerte.

5. Plaats de bestelling
In de laatste stap kunnen klanten alle details van de offerte controleren en hun bestelling afronden. Het trackingsysteem van Hyundai houdt klanten voortdurend op de hoogte van de productie van hun nieuwe Hyundai en wanneer de levering kan plaatsvinden.

Dankzij het eenvoudige aankoopproces van Hyundai Cl!ck to Buy is de aanschaf van een nieuwe Hyundai gemakkelijker dan ooit. Waar de klant bij Hyundai via private lease al langer een auto volledig online kon bestellen, maakt Hyundai dat nu ook mogelijk voor koop. Hyundai is van plan om de functies en gebruiksmogelijkheden van Hyundai Cl!ck to Buy verder uit te breiden op basis van de behoeften van klanten.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties