Hyundai stelt Ronald Dubbelman aan als algemeen directeur

  • Hyundai Motor Nederland sterke importeur van wereldmerk Hyundai
  • President Jung: ‘Snel ambitieuze doelstellingen Hyundai uitbouwen’

Hyundai Motor Nederland heeft Ronald Dubbelman aangesteld als algemeen directeur van autofabrikant Hyundai Motor Netherlands. Dubbelman (Utrecht, 1969) is een automan in hart en nieren. Hij heeft een ruime ervaring in de auto-industrie. Dubbelman was eerder onder meer Brand Country Director bij Fiat Chrysler en Managing Director van Chevrolet Nederland.

President Jooyong (Josef) Jung van Hyundai Motor Nederland verwelkomt Ronald Dubbelman als nieuwe algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland.

President Jooyong (Josef) Jung is blij met de benoeming van Ronald Dubbelman. ‘Ronald is de juiste man op de juiste plaats’, zegt President Jung. ‘We hebben de afgelopen jaren fundamenteel in het merk geïnvesteerd. Wij hebben het volste vertrouwen in Ronald Dubbelman en zijn team om de doelstellingen van Hyundai in Nederland richting te geven en verder uit te bouwen.’

Ronald Dubbelman: ‘Hyundai is een wereldmerk en een van de snelst groeiende autofabrikanten van nu. Hyundai heeft niet alleen grote ambities, maar ook de producten, dealers én mensen om het merk in Nederland de komende jaren structureel te laten groeien. Ik ben blij dat ik leiding mag geven aan een organisatie die vooruit wil. Mijn credo luidt: “Kan niet bestaat niet”. Mijn ambities passen uitstekend bij Hyundai – wat niet voor niets vooruitgang (en modern) betekent in het Koreaans.’

Hyundai wordt sinds 1 januari 2015 in Nederland door de sterke importorganisatie van de fabrikant geleid. Er zijn 84 professionele dealervestigingen aan Hyundai verbonden.

Ronald Dubbelman is de nieuwe algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties

Pers Contact Hyundai Nederland