Hyundai ontzorgt berijders van elektrische Hyundai’s en biedt een totaaloplossing aan

Hyundai maakt elektrisch rijden steeds aantrekkelijker. Niet alleen met geweldige elektrisch aangedreven modellen, maar nu ook met een toekomstbestendig oplaadpunt en twee installatiepakketten. Klanten hebben de keuze uit een basisoplossing (alleen installatie) en een totaaloplossing waarmee ze compleet ontzorgd worden. Hyundai biedt kopers van een nieuwe IONIQ Electric of KONA Electric tijdelijk een gratis oplaadpunt aan, zodat zij kunnen profiteren van deze unieke laadoplossing.

Elektrisch rijden neemt een grote vlucht. Niet zo gek, want rijden in een Hyundai met emissievrije elektrische aandrijving is niet alleen duurzaam maar ook een geweldige ervaring. De verkoop van de Hyundai IONIQ Electric en de KONA Electric gaat dan ook voortreffelijk. Om kopers van deze duurzame modellen nog verder te ontzorgen, biedt Hyundai tot het eind van dit jaar de keuze uit twee installatiepakketten: Basis en Premium. De pakketten heeft Hyundai ontwikkeld in samenwerking met Eneco eMobility. Met de nieuwe pakketten kunnen de berijders het maximale halen uit hun KONA Electric of IONIQ Electric. De pakketten zijn bovendien geschikt voor toekomstige modellen met hogere laadsnelheden.

Met deze aanbieding ontzorgt Hyundai de klant bij de installatie van zijn eigen laadstation, zodat hij of zij niet verdwaalt in de jungle van laadeenheden, installateurs en onvoorziene kosten. Hyundai levert een toekomstbestendig laadpunt van 22 kW, waarbij de klant de keuze heeft: uitsluitend het laadpunt en de installatie ervan óf het laadpunt, de installatie ervan én een pakket waarin alle diensten gebundeld zijn.

Premium-pakket: alles-in-één-oplossing

Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto spelen veel factoren mee. Daardoor kan de toekomstige EV-rijder het overzicht verliezen. Met het Premium-pakket biedt Hyundai een totaaloplossing:

  • Een toekomstbestendig 22 kW-laadpunt bij de klant thuis, inclusief ‘load balancing’ om het elektriciteitsnetwerk van het woonhuis niet overbelasten.
  • Vakkundige installatie van het laadpunt, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk en keuze uit een zogenoemde Wallbox of een oplaadpunt gemonteerd op een paal zonder meerprijs.
  • Standaard 5 jaar garantie, hosting en roaming. Hosting betekent geen omkijken naar de administratie van de oplaadtransacties, want de zakelijke kosten worden automatisch verwerkt en verrekend met de werkgever. Dat houdt het gebruik overzichtelijk. Via roaming is de oplaadunit via het 4G-netwerk verbonden met internet. Hosting en roaming zijn optioneel voor het Basis-pakket.

Kiest de klant voor het Basis-pakket, dan ontvangt hij het 22 kW-oplaadpunt met basisinstallatie aan de muur en twee jaar garantie.

Beide pakketten worden vakkundig door Eneco eMobility geplaatst. Dat gebeurt uiterlijk vier weken vóór aflevering van de nieuwe elektrisch aangedreven Hyundai. In overleg met de klant wordt afgesproken op welke snelheid het oplaadpunt wordt afgemonteerd – dit hangt af van de situatie in de meterkast. Aanpassingen zijn daarom niet direct noodzakelijk. Het laadpunt is voorbereid op snelheden tot 22 kW, zodat bij een eventuele verzwaring van de meterkast geen nieuw laadpunt nodig is.

Het Basis-pakket kost € 1.899,- voor het oplaadpunt en de installatie aan de wand. Het Premium-pakket, dat alle diensten omvat, kost € 2.699,-. Tot het eind van 2019 biedt Hyundai het oplaadpunt gratis aan, wat resulteert in een tarief vanaf respectievelijk € 959,- en € 1.759,-.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties