Hyundai klaar om toekomst van mobiliteitsproductie te transformeren met opening Smart Urban Mobility Hub

Hyundai heeft de eerste details vrijgegeven van de eerste Smart Urban Mobility Hub die door de groep wordt geopend. De nieuwe hub – het in Singapore gevestigde Hyundai Motor Group Innovation Center Singapore (HMGICS) – herdefinieert de toekomst van mobiliteitsproductie en stelt nieuwe normen op het gebied van klantbeleving.

Als onderdeel van Hyundai’s visie Progress for Humanity presenteert de nieuwe HMGICS-faciliteit een innovatief en ongekend niveau van integratie tussen menselijke en gerobotiseerde processen.

HMGICS dient als proeftuin voor mensgerichte en intelligente technologie voor automobielproductie. Daarbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde productiemethoden van de volgende generatie, die sterk geëvolueerd zijn ten opzichte van traditionele methoden met een lopende band.

Terwijl Hyundai zijn benadering ten aanzien van productie, duurzaamheid en klantenervaring verder ontwikkelt, zal HMGICS ook de leidinggevende positie van Singapore versterken op het gebied van toekomstige mobiliteit dankzij de focus op duurzame en transformerende oplossingen. HMGICS is volledig geïntegreerd in het slimme, stedelijke ecosysteem van Singapore en zal de gezamenlijke visie van Hyundai en Singapore versterken om een betere en duurzamere toekomst voor iedereen te creëren.

HMGICS, de eerste Smart Urban Mobility Hub van Hyundai, wordt op 21 november 2023 officieel geopend (kort daarna is HMGICS toegankelijk voor het publiek). Kijk voor meer informatie over HMGICS op https://www.hyundai.com/sg/hmgics/about-us/vision-mission.

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties