iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai IONIQ Auto van het Jaar in Noorwegen

De Hyundai IONIQ heeft er een prachtige award bij. In Noorwegen is hij uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2017. De Hyundai IONIQ hield maar liefst 30 deelnemers achter zich, waaronder de Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo V90.

Noorwegen is een van de milieuvriendelijkste landen van Europa. Zo wordt ruim zestig procent van de energie duurzaam opgewekt en is er veel aandacht voor groene mobiliteit. Meer dan 40% van de nieuw verkochte auto’s in Noorwegen heeft een elektrische aandrijflijn.
 


LEES OOK:

Hyundai IONIQ stoot Prius van de troon in vergelijkingstest Autovisie


 
Gek op de IONIQ
Logisch dat ze in Noorwegen gek zijn op de Hyundai IONIQ. ‘Hij is groen, comfortabel, rijdt uitstekend en en heeft alles op het gebied van actieve en passieve veiligheidssystemen’, aldus de jury. ‘Tel daar de 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking bij op en het plaatje is compleet.’
 
Drie aandrijflijnen
De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride (ook wel stekkerhybride genoemd) of alleen een elektromotor.
 
Gratis proefrijden
Zelf ervaren hoe de Hyundai IONIQ rijdt? Kom gewoon eens langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen