Herwers Hyundai is Hyundai Excellent Dealer 2017.

  • Eervolle tweede plaats voor Oostendorp Hyundai
  • Autobedrijf Dirk Barten toont met derde plaats constante kwaliteit

17 januari 2018 – Herwers Hyundai, Hyundai dealer voor de regio Doetinchem, de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omgeving Arnhem, is Hyundai Excellent Dealer van het jaar 2017. Directeur Jos Herwers werd tijdens de nationale Hyundai Dealerconventie in Amsterdam op 11 januari jl. door Senior Vice President & COO Thomas A. Schmid van Hyundai Motor Europe, President Jooyong Jung van Hyundai Motor Nederland en algemeen directeur Ronald Dubbelman van Hyundai Motor Nederland in het zonnetje gezet. Herwers ontving een bronzen beeld en mag zich een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen. Oostendorp Hyundai, met vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Helmond en Venray, eindigde op de tweede plaats. Derde werd Autobedrijf Dirk Barten, met vestigingen in Amsterdam (2), Hoofddorp, Alkmaar, Zaandam, Heemskerk en Heerhugowaard.

De Hyundai Dealer Excellent Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan winnen. Hyundai beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai-dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

Hyundai-dealerbedrijven Oostendorp Hyundai en Autobedrijf Dirk Barten eindigden respectievelijk op de tweede en de derde plaats. Het ‘zilver’ van Oostendorp is bijzonder omdat Oostendorp nog maar enkele jaren Hyundai-dealer is. Barten is in het verleden al meermaals in de prijzen gevallen als beste dealer en is met zijn bedrijf ook internationaal gelauwerd. De derde plaats geeft aan dat Dirk Barten en natuurlijk ook Oostendorp wederom aan de strengste eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie voldoen.

Jos Herwers, directeur van Herwers Hyundai, kon uiteindelijk tot Hyundai Excellent Dealer van 2017 worden gekroond. Zijn bedrijf kon simpelweg de beste rapportcijfers tonen. ‘De prijs betekent niet alleen dat we het samen goed gedaan hebben op het gebied van de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires’, stelt directeur Jos Herwers. ‘Het betekent ook dat wij uitstekende resultaten hebben behaald op het gebied van After Sales en klanttevredenheid. We zijn bij Herwers Hyundai duidelijk over wat we doen en komen altijd onze afspraken na. Dat vertrouwen hebben we niet beschaamd. Dat blijkt wel uit deze mooie prijs. Ik ben er erg blij mee en wil vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat.’

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties