Dit is de eerste officiële Hyundai Erkend Schadehersteller van Nederland

AutoSchade Waddinxveen (Schadebedrijf ASW) is het eerste officieel gecertificeerde Hyundai Erkend Schadebedrijf (HES) in Nederland.

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto’s en om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven is Hyundai Erkend Schadeherstel (HES) in het leven geroepen. Hyundai Erkend Schadeherstel is de officiële erkenning waarbij de kwaliteit van schadeherstel aan Hyundai’s bij aangesloten schadeherstel bedrijven door Hyundai Motor Netherlands gegarandeerd wordt.

Hyundai Academy
In Nederland hebben het afgelopen jaar 63 verschillende schadebedrijven, waaronder Autoschade Waddinxveen, een Hyundai Erkend Schadeherstel-training gevolgd bij de Hyundai Academy. Ook vinden er bij al alle HES aangesloten bedrijven audits (door Swicon) op locatie plaats. Alle deze schadebedrijven werken bovendien nauw samen met de lokale Hyundai-dealer zodat het uitwisselen van technische informatie en onderdelenvoorziening optimaal is.

Kennis van de elektronica en systemen
Een schadeherstelbedrijf met het HES-garantiecertificaat zet voor de reparatie van Hyundai’s altijd de juiste testapparatuur, originele onderdelen en goed opgeleid personeel met kennis van de elektronica en systemen in. Schadereparatie wordt volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Daarmee is een Hyundai qua veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit na schadeherstel gelijkwaardig als voor de schade.

Foto: Douglas Vis (rechts) van AutoSchade Waddinxveen neemt uit handen van Director After Sales Theo Eitjes (links) van Hyundai Motor Netherlands het officiële HES-certificaat in ontvangst.

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties